LeveringsbetingelserVi tilbyder fri fragt til alle ved køb over 500 kr. og bestiller du inden kl. 10, bestræber vi os på at afsende ordren samme dag. Vores kundeservice sidder klar på mail, hvis du har brug for hjælp. 

FRAGT OG LEVERING 
Fri fragt ved køb over 500 kr.  
Levering til privatadresse: 55 kr.  
Levering til pakkeshop: 39 kr.
 
Du kan forvente at modtage din ordre i løbet af 1-3 hverdage efter afsendelse til forsendelser i Danmark. I udlandet kan leveringen variere fra land til land. 
Du modtager en mail/sms, når pakken er på vej.   

BETALING 
Bodyglow.dk modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard/Maestro. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

KVITTERING FOR MODTAGELSE SAMT ORDREBEKRÆFTELSE 
Når du har bestilt en vare på bodyglow.dk, modtager du en kvittering pr. mail for vores modtagelse af din bestilling. Der er imidlertid først indgået en bindende købsaftale, når du har modtaget en ordrebekræftelse fra os. 

FORTRYDELSESRET 
Ved fødevarer og helsekostprodukter gælder den gængse 14 dages fulde returret desværre ikke. Grunden er, at den nødvendige fødevaremæssige kontrol går tabt, når vi sender en vare ud af vores lager. Når varen er på vores lager, er vi pålagt kontrol i forhold til opbevaring, rengøring, temperatur, pakning og håndtering. Begrænsningen i returretten er lavet for at opretholde høj kvalitet og sikre fødevaresikkerheden.  

REKLAMATIONER 
Alle køb på bodyglow.dk er omfattet af købeloven inkl. 2 års reklamationsret efter gældende købelov. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Kontakt os så hurtigt som muligt og senest to uger efter, at du har opdaget fejlen. 

Ved reklamation skal du kontakte vores kundeservice på hej@bodyglow.dk.

HANDELSPARTNER 
Handelsbetingelser samt administration foretages af: 
Bodyglow.dk 
Ordrup Jagtvej 48D, 2.th. 
2920 Charlottenlund 
CVR-nr.: 39437112 
hej@bodyglow.dk