Retur

 

NÅR DU FORTRYDER
Ved fødevarer og kosttilskud gælder den gængse 14 dages fulde returret desværre ikke. Grunden er, at den nødvendige fødevaremæssige kontrol går tabt, når vi sender en vare ud af vores lager. Når varen er på vores lager, er vi pålagt kontrol i forhold til opbevaring, rengøring, temperatur, pakning og håndtering. Begrænsningen i returretten er lavet for at opretholde høj kvalitet og sikre fødevaresikkerheden. 

Ved skønhedsprodukter, som ikke er fødevarer og/eller kosttilskud, gælder 14 dages fuld returret. Det er et krav, at produkterne ikke har været åbnet eller taget i brug, og at emballagen er ubrudt eller på anden måde beskadiget. Vi forbeholder os ret til ikke at refundere produkter, der returneres i brudt eller beskadiget emballage, eller som har været åbnet eller taget i brug. Ved fortrydelse er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på hej@bodyglow.dk.

Returvarer skal returneres til Bodyglow.dk, Ordrup Jagtvej 48D, 2.th., 2920 Charlottenlund. Vi tager desværre ikke imod produkter sendt på efterkrav, ligesom vi ikke tager imod returvarer sendt til pakkeboks, pakkeshop, og lignende.

For at returnere en vare, skal du kontakte os på hej@bodyglow.dk eller benytte selvbetjening via din kundekonto, som du finder her https://shopify.com/64595165451/account. 

REKLAMATIONER
Alle køb på bodyglow.dk er omfattet af købeloven. Det betyder, at du enten kan få en mangelfuld vare ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Kontakt os så hurtigt som muligt og senest to måneder efter, at du har opdaget fejlen.

Ved reklamation skal du kontakte vores kundeservice på hej@bodyglow.dk.