Kollagenpulver eller kapsler ?

Geposted von BodyGlow . am

Kollagen kan fåes både som pulver og kapsler. Er der forskel, og hvad skal du vælge? 

For og imod kollagenkapsler

Piller og kapsler er nemme at tage, da de blot kan tages med et glas vand. Det er enkelt og kan let gøres til en del af den daglige rutine sammen med vitaminpiller. Til gengæld er det svært at få nok kollagen i en kapsel, så selvom du tager flere kapsler, når du typiske ikke op på de almindeligt anbefalede mængder. Så vil du bruge kollagenkapsler, bør du vælge god kvalitet og tage dem hver dag. 

Vild Nord Collagen C+ piller

For og imod kollagenpulver

Bruger du kollagenpulver behøver du ikke at bekymre dig om ikke at få nok, da pulver er let at blande i den kost, du alligevel spiser og drikker. Med kollagenpulver kan du med fordel vælge produkter uden tilsætningstoffer - i pulver behøver man nemlig ingen tilsætningstoffer, fylde- eller bindemidler for at få det til at hænge sammen, så her har du muligheden for at undgå unødige ingredienser.  

Til gengæld kan du tilvælge andre ingredienser, som sammen med kollagenpulveret kan understøtte en varieret og sund kost. Fx indhold af naturlige vitaminer og mineraler.

Når du skal vælge, kan du overveje:

  • Hvad har du lettest ved at tage?
  • Hvor meget kollagen har du brug for?
  • Vil du have andet end kollagen?

Vild Nord Glow Collagenpulver

Vild Nords kollagenkapsler

Kollagen C+ Kapsler er et godt alternativ til dig, der gerne vil have god marine kvalitet, men som har det svært med tanken om fisk. 

Kollagen C+ Capsules er Vild Nord's bud på en effektiv Kollagen-kapsel. Vi anbefaler 4 kapsler om dagen, hvilket i alt udgør 900 mg collagen. Kvaliteten Vild Nord har valgt at bruge er 2 kDa marint collagen, altså en molekylevægt på 2000 dalton for at sikre kvalitet og optagelighed. Samtidigt indeholder kapslerne vitamin C, som bidrager til dannelsen af kollagen, så du får altså et ekstra effektiv produkt. 

Vild Nord kollagenpulver

kollagenpulver er et godt valg til dig, som ønsker en enkel vej til et dagligt tilskud kollagen. Du kan blande kollagenpulver i et glas vand, kaffe, the og lignende, som du feks drikker om morgenen. Du kan også blande det i en smoothie, drysse det på skyr, yoghurt eller i andre retter. Vild Nord ExoLab har 3 varianter, der alle smager dejligt af citron (Glow), skovbær (Soft) og solbær (Care).

Pro Tip: Hvis du blander kollagenpulver i feks vand, skal du blot huske først at hælde pulveret i glasset og herefter vandet, hvorefter du rører rundt. På den måde undgår du klumper og får en dejlig, smagfuld kollagendrik.

Vild Nord ExoLab collagen

Neuerer Post →

BodyGlow

RSS
Acne Hudpleje immunforsvar mælkesyrebakterier Probiotika Rosacea sund tarm

Den sunde tarmflora

Von BodyGlow .

Præbiotika, Probiotika og Postbiotika - hvad er forskellen? De 3 biotika er alle gode tarmflora som hjælper til en sundere krop. Der findes tre slags...

Weiterlesen
Anti-age Collagen Collagen kapsler Collagen pulver Exo Lab Fugt Kosttilskud Rynker Stress Tør Hud Vild Nord

Kollagen: Kroppens byggesten til sundhed og skønhed

Von BodyGlow .

Kollagen er en uundværlig komponent i vores krop, som ikke kun giver struktur og styrke til hud, hår, negle, sener og led, men også spiller...

Weiterlesen